Skip to content

Tips om je Instagram bedrijfspagina te laten groeien!

De laatste jaren is Instagram een van de snelst groeiende social media platformen. Voor bedrijven is dit dan ook een goed platform om hun doelgroep te kunnen bereiken. 

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk mensen bereiken, maar hoe zorg je er nou voor dat je bedrijfspagina groeit en dat je meer volgers krijgt? Lees snel verder om te ontdekken hoe je je bedrijfspagina kunt laten groeien en meer volgers krijgt!

Doelgroep

Voor je begint met posten is het belangrijk om goed naar je doelgroep te kijken en te achterhalen waar hun behoeftes liggen. Post dus dingen die je doelgroep interessant vindt en aanspreekt.

Zorg voor vertrouwen

Zorg ervoor dat je vertrouwen opwekt bij je doelgroep. Dit kun je doen door consistent te posten. Zorg dat je posts met elkaar te maken hebben en post op vaste dagen/tijdstippen. Zo weet je doelgroep wanneer ze berichten van je kunnen verwachten. 

Hashtags

Het gebruik van hashtags is erg belangrijk om jezelf goed vindbaar te maken op social media. Door het gebruiken van hashtags heb je meer kans op een groter bereik.

Goede hashtags zijn woorden die veel worden gezocht door jouw doelgroep en waar jij relevant voor bent.

Call to action

In de marketingwereld is interactie erg belangrijk. Zorg ervoor dat je in contact blijft met je volgers. Daarnaast is het essentieel om gebruik te maken van call to actions. Een call to action heeft als doel om de lezer aan te zetten tot actie. Je spoort de lezer dus aan om bijvoorbeeld je post te liken, te reageren of ergens op te klikken.

Like what you read? Kom eens langs! We denken graag met je mee. shakehands